Zoeken

Login

Wie is online

We hebben 6 gasten online

Facebook

Corona

Corona Update

 

Vrienden van de kunst,

Aan het begin van het theaterjaar 2020 hadden we nooit kunnen bedenken in welke situatie we ons nu bevinden. We waren helemaal klaar om er in maart een lap op te geven met “Zadelpijn”, maar ondertussen weten we allemaal hoe het gelopen is. Corona kwam, de massa-evenementen gingen, en tot op vandaag heerst onzekerheid, ook voor ons.

Toch willen we jullie, ons publiek, een blik geven op wat de toekomst brengt voor Kunst Veredelt. Onze planning is, zoals zo veel dingen vandaag, onder voorbehoud, want naast corona staat er ook een renovatie van OC Ermenrike op stapel.

Het najaar van 2021 is de start van 100 jaar Kunst Veredelt. En daarvoor hebben we een klepper binnengehaald. Carry Goossens regisseert én speelt mee in The Sunshine Boys, een echte topkomedie.

In februari 2022 is het de beurt aan onze jeugd van Plankenkriebels. De regie van Thureluurs door Gilles Torfs werd zeer gesmaakt, en Gilles keert dus terug op de regisseursstoel. We zijn benieuwd!

Marc Boon, die bij ons in 2014 Harold & Maude regisseerde, keert terug in maart 2022. Het stuk blijft voorlopig een onbekende, maar Marc kennende wordt het iets om naar uit te kijken.

De muziekliefhebbers komen aan hun trekken in oktober 2022. In samenwerking met de harmonie Sint-Cecilia en de Leopold- en Albertisten brengt Kunst Veredelt een concert met liedjes uit verschillende musicals die bij ons de revue passeerden. De artistieke leiding is ook hier in handen van Marc Boon.

In november 2022 keert ook weer een ouwe getrouwe terug naar Kunst Veredelt. We zoeken nog een musical die vast en zeker een prachtig einde zal breien aan ons feestjaar.

Je ziet, we staan even niet op het podium, maar we zitten niet stil, integendeel. We hopen samen met jullie dat we dit goed gevulde programma kunnen brengen in 2021-22. Tot die tijd: hou het veilig en blijf gezond!

Het bestuur van Kunst Veredelt Kieldrecht