jong kvk
 
actueel contact foto’s repertoire
Hallo iedereen,
 
 
Welkom op de jongerenpagina van de KVK-site.
 
Hier verneem je meer over onze jongerenwerking.
 
KVK is reeds enkele jaren bezig met het klaarstomen van jongeren om door te groeien naar het volwassenentoneel.
Dit doen ze door de jongeren de kans te geven op het podium te staan in jongeren stukken en om meer ervaring op te doen van de anciens (de volwassenen van onze vereniging) door hen samen in een stuk te laten spelen. Daardoor heb je onze jongeren al zien schitteren in Getto (2006) en Nonsens (2007).  Laatst werd er ook een cursus georganiseerd om zo ook een beetje de theoretische kant van toneel spelen over te brengen op de jongeren en om hen ook meer vetrouwd te maken met het totaalconcept toneel. Zo dachten de cursisten samen na over decor, belichting, muziek,
rekwisieten, regievormen en dergelijke. Het resultaat van de twee cursusweekends was uitstekend. De jongeren lieten in twee korte stukjes zien wat ze allemaal leerden en de aanwezigen waren aangenaam verrast door de vooruitgang die alle spelers maakten ten opzichte van hun laatste stuk.
 
Dit is te danken aan hun inzet en natuurlijk ook aan de goede begeleiding van de cursus.
 
Op deze pagina's staan een aantal links die jullie meer laten ontdekken over de jongerenwerking. Zo kan je op de repertoire pagina zien welke stukken de jongeren reeds brachten en de sfeer van het toneelspelen zelf kan je dan weer opsnuiven op de foto pagina.
 
Op de contactpagina vind je iets meer info over de drijvende kracht achter de jeugdwerking.
 
Mocht je intresse hebben om lid te worden van de jongerengroep of heb je een vraag over de werking of een suggestie voor een toneelstuk, dan kan je hiermee terecht op volgend e-mailadres:
 
Geniet van het rondneuzen op onze pagina’s en hopelijk tot gauw op de cursus of bij een opvoering van één van onze stukken.